Wie jarig is trakteert!

Zaterdag ben ik jarig! En wie jarig is trakteert… Jou! Als je wilt…   ;-)
jarigNa mijn blogje over de zieke Iris, kreeg ik heel veel berichtjes van mensen die hetzelfde hebben gedaan als ik. Jose, Annie, mama, Brendy, Sandra, Marja, Karen… Iedereen besloot om het jarige meisje ook een kaartje te sturen. Het heeft in ieder geval voor minimaal tien extra kaartjes gezorgd! Dat vinnik móóóóói!

Het idee dat mijn blog ook andere mensen in beweging kan zetten, liet me niet meer los… Mijn bovenkamer draaide overuren. En dus heb ik weer wat bedacht! Ik hoor jullie denken: ‘Wat dan nou weer…?’ Whaha!
Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik ook wel mijn bedenkingen heb over dit plannetje, omdat het nogal flop-gevoelig is. Ongeveer net zo flop-gevoelig als mijn Staatslot-weggeef-actie…   ;-)
Maar als er iets in mijn hoofd zit, dan gaat dat er niet meer uit totdat ik er iets mee gedaan heb. Dusssss…

Komt ie…
Jullie kennen inmiddels mijn SuperTessa acties. Naast de 52 opdrachten probeer ik dit jaar ook 52 goede daden te verrichten. Stiekem vind ik die goede daden het allerleukst!
In het verlengde hiervan heb ik 52 Druppels polsbandjes laten maken. Deze bandjes staan voor het doen van een goede daad. Als je een polsbandje aanneemt, is het de bedoeling dat je een goede daad gaat verrichten. Daarna geef je het bandje door aan iemand anders die hetzelfde gaat doen… Zo ontstaat er een ketting van goede daden! Hoop ik…   ;-)
polsbandjeDie goede daden hoeven natuurlijk niet groots of spectaculair te zijn. Juist een klein gebaar kan soms heel veel doen… Maak bijvoorbeeld een praatje met een eenzame buurman, teken op internet een petitie voor een goed doel, geef een euro aan de verkoper van de daklozenkrant, zet een omgevallen fiets weer rechtop, of stuur iemand zonder reden een kaartje. Het mooier maken van de wereld kan zo simpel zijn!

Ik ga geen tijdslimieten stellen waarbinnen je je polsbandje door moet geven. Je hoeft me ook niet per se te laten weten welke goede daad je verricht hebt en aan wie je het polsbandje hebt door gegeven. Maar dat mag natuurlijk wel!! Want ik ben super nieuwsgierig! Laat dan ook even weten of ik het wel of niet op de website mag plaatsen.

Ben jij bereid tot een goede daad en het doorgeven van het polsbandje? Laat hieronder dan een reactie achter, dan trakteer ik jou op een polsbandje en trakteer jij jezelf op een goede daad! Ja trakteren, want het gaat je een goed gevoel geven, dat weet ik zeker! En als niemand reageert splits ik één iemand een polsbandje in de maag… Haha, ik voel een flop ontstaan!   ;-)

Wie durft het aan?!
loesje1

Comments are closed.