Who the fuck is tante Joke?

Een nieuwe druppelaar!
Op Facebook hebben jullie al kunnen lezen dat mijn collega Ingrid Mettinkhof ook een challenge gaat beginnen. Vanwege een reorganisatie hebben er de afgelopen maanden veel collega’s Welbions moeten verlaten. Ook Ingrid gaat ons jammer genoeg verlaten. Dat zet haar leven even op de kop, maar ook haar kop op leven! Ze kijkt al weer vol enthousiasme uit naar een nieuwe uitdaging!
En omdat er nu toch al van alles aan de hand is, gaat ze dus ook maar challengen! Ook haar opbrengsten gaan naar Afrika (Ghana), als haar website klaar is zal ik een linkje posten. Ingrid alvast heel veel succes met je actie!

De sponsoractieIMG_334513541717522
Ook afgelopen dagen druppelde het nog lekker door met de donaties! En zo kan ik nu een tussenstand melden van € 320,- !!! En dat is nog zonder mijn eigen donaties! Niet normaal toch! Twee weken geleden had ik ervoor getekend als dit eind volgend jaar de totaalopbrengst van mijn hele challenge zou zijn geweest, maar nu merk ik dat ik een rupsje-nooit-genoeg begin te worden.
Dat ongegeneerd om geld vragen gaat me best goed af! Brendy, Gijs, Marjan en Chloé, dank jullie wel! Het eerste tientje is trouwens met vooruitwerkende kracht al voldaan, terwijl er nog geen opdracht gehaald is! En Karen is met haar splinternieuwe spaarvarken ook helemaal klaar voor mijn challenge.

Druppel 41 – Ga een middag iets leuks doen met tante Joke
Who the fuck is tante Joke? Op veler verzoek bij deze duidelijkheid over dit grote mysterie. Tante Joke is een zus van Stephans vader. Vanwege zuurstofgebrek bij haar geboorte kan ze niet zien en heeft ze ook geestelijk wat beperkingen. Joke is een graag geziene gast op al onze verjaardagsfeestjes! Een week voor de verjaardag begint ze al te bellen of we haar toch niet vergeten uit te nodigen. Steevast staat dan ze al voor zevenen met haar accordeon onder de arm voor de deur. Als ze na ‘lang zal ze leven’ en ‘happy birthday’ door haar verjaardag repertoire heen is, klinken nog tot in de late uurtjes ‘de herdertjes lagen bij nachte’ en ‘stille nacht, heilige nacht’.
Voordat ze weer naar huis gaat heeft ze alle aanwezigen op mijn feestje ook uitgenodigd voor haar verjaardag! Laat Joke maar lopen…! Ze gaat het echt prachtig vinden dat middagje weg!

Druppel 51 – Zwanger worden
Een opdracht met een grote aantrekkingskracht op de sponsoren. Echt superlief! Wel ongeveer de enige opdracht waarbij ik weinig invloed heb op het slagen ervan. Maar ik ben ervan overtuigd dat ik ook deze sponsorbijdragen kan innen eind volgend jaar. En mocht het nog dit jaar lukken, dan valt dat eigenlijk buiten die 52 weken, maar dan keuren we het ook gewoon goed hè?!

plankIk begin me trouwens steeds meer te realiseren dat het in dat geval schier onmogelijk is om alle andere opdrachten te halen. Of kun je wel ‘de plank’ doen als je 40 weken zwanger bent? Whaha, ik heb geen ervaring, maar het lijkt me een behoorlijke challenge!

 

Comments are closed.