Week 25: ’t Druppelt door

Vorige week heb ik geen echte update geschreven van alle druppels, omdat we in Italië zaten. Dat ga ik deze week goed maken, want ik heb ondertussen best lekker door gedruppeld!

Druppel 7:   Doe 52 uur vrijwilligerswerk
Volgend weekend is het zover! De Hellehondsdagen! Inmiddels is die 52 uur al ruimschoots voldaan en er zullen met name komende week nog heel veel uurtjes bijkomen. Kortom: Druppel 7 completed!

Druppel 9:   Volg een creatieve workshop
Ook deze ga ik eind augustus inlossen! En dit is nou typisch één van die dingen die mijn challenge zo mooi maken… Een andere blogger die ik in ’t eggie nog nooit gezien heb, en waarvan ik een paar maanden geleden nog niet eens wist dat ze bestond bood spontaan aan dat ik wel een keertje bij haar mag komen schilderen! Helemaal belangeloos! Hartverwarmend… Morgaine, ik heb er heel veel zin in! Je bent een wereldwijf!

Druppel 13:   Geef 3 artikelen uit de wereldwinkel cadeau
Misschien kunnen jullie je het nog herinneren, maar ik verlootte de Unicef-mokken een paar weken geleden. Marjanne won ze en afgelopen week heb ik de mokken bij d’r langs gebracht. Daarmee het tweede cadeautje weg gegeven!

unicef

Druppel 14:   Zet 3 dingen op Marktplaats en doe de opbrengst in de spaarpot
De tweede verkoop die ik gedaan heb, waarvan de opbrengst in de spaarpot van Genzab gaat, is het schilderij voor Siem. Audrey zorgde er hiermee voor dat de tussenstand met maar liefst € 40,- stijgt!

siem

Druppel 16:   Compenseer alle CO2 uitstoot van je vliegreizen
De vlucht naar Italië heb ik inmiddels gecompenseerd. Dat was zo’n gigantische expeditie dat ik daar binnenkort nog wel eens een blogje aan ga wagen denk ik. Wordt vervolgd dus…

Druppel 31:   Zorg 3 keer voor een vers bloemetje of iets dergelijks op het graf van pa
Vaderdag vandaag… Een mooi moment voor een tweede bloemstuk op papa’s graf. Gisteren kocht ik wat bloemetjes en knipte de tuin van de buren kaal (Gonny, bedankt nog!) en flanste onderstaand stukje in elkaar…

bloemstuk grafstuk

Druppel 39:   Trakteer 6 keer iemand op een lunch / etentje
Al weer bijna twee weken geleden trakteerde ik mijn oud collega Ingrid op een lunch. Ingrid werd er knap ongemakkelijk van dat ze niet gewoon de helft mocht betalen… Haha! Maar dan haal ik mijn druppels natuurlijk nooit hè! Ingrid is trouwens één van de drie mensen die me gevolgd zijn en nu zelf ook aan het ‘druppelen’ is. Op haar website www.52puzzelstukjes.nl kun je haar volgen.

Druppel 45:   Breng een bezoek aan een medium
Ook hiervoor staat een afspraak! Dit vind ik wel heel erg spannend! Hier ben ik altijd zo nieuwsgierig naar geweest, maar het is er nooit van gekomen om ergens een afspraak te gaan maken. Nu wel! Over een maandje gaat het gebeuren…

Druppel 47:   Lees 12 boeken
De afgelopen weken heb ik twee boeken uit gelezen. Als eerste ‘Kieft’. Het boek van de voetballer die twintig jaar lang de weg een beetje kwijt was in de wereld van drank en drugs.
En in Italië las ik het boek van bergbeklimmer Reinold Messner over een expeditie op de Nanga Parbat. Tijdens deze expeditie verloor hij zijn broer. Een indrukwekkend verhaal!

Goede daden
De afgelopen weken ook een aantal goede daden gedaan! Maar om deze saaie opsomming niet nóg langer te maken kom ik daar later nog wel eens op terug.

Payday
Met een aantal afgeronde opdracht én de verkoop van het schilderij is de tussenstand weer opgelopen naar…

€ 1290,- !!!

Comments are closed.