Week 21: Post van Mark Rutte!

Het kost me nog wat moeite om weer met de opdrachten van de challenge bezig te gaan en dus zijn er deze week weer geen afgeronde opdrachten. Maar maak je geen zorgen hoor, dat komt wel weer!
Ik heb echt nog steeds geen moment spijt gehad dat ik me die challenge ‘op de hals heb gehaald’. Want er blijven steeds maar leuke dingen voorbij komen, die niet zouden gebeuren zonder deze challenge. Afgelopen week natuurlijk het mooie rapport van Genzab, waar het uiteindelijk allemaal om te doen is.

En ook deze week was er weer iets bijzonders. Ik kreeg namelijk post van Markt Rutte! Ja joh!!! Van onze Minister-President! Ik hoor jullie denken: Huhh?!! Nou ja, dat was vooral wat ík dacht toen ik de envelop opende… Hij reageerde op het kaartje dat ik hem een aantal weken geleden stuurde voor Druppel 12! Ik had nooit verwacht dat ik daar nog iets op terug zou horen, maar die moeite heeft hij dus toch wel even genomen! Top van hem toch? Nou wil ik nóg liever met ‘m naar de kroeg! Ben je nieuwsgierig naar wat ik hem schreef? Dat kun je lezen in mijn blog ‘Aan Obama, Rutte en tante Joke’. Ik wacht ondertussen in spanning op post van mijn grote vriend Barack…   ;-)

brief mark rutte

Druppel 13:   Geef 3 artikelen uit de Wereldwinkel cadeau
Om maar weer een nieuw beginnetje te maken met mijn 52 opdrachten ga ik bij mijn volgende weekupdate het tweede cadeautje weg geven. Ik ben weer een beetje creatief met de regels omgegaan, want het cadeautje komt niet uit de Wereldwinkel, maar net als het eerste cadeautje uit de winkel van Unicef. Met de verkoop van deze twee mokken kan Unicef 12 kinderen met mazelenvaccins beschermen tegen deze levensbedreigende ziekte.
Word jij ook zo blij van deze vrolijke kleurtjes? Laat dan even een berichtje achter hier onder mijn blog of op Facebook. Wie weet drink jij volgende week koffie uit één van deze kleurrijk gestreepte mokken!

unicef

Comments are closed.