Wa’k zeng wol

Zooooo, da’s heul lang geleden! Zo lang zelfs dat ik m’n wachtwoord vergeten was. En hoe langer ik niet meer schreef hoe hoger die drempel werd om toch weer te gaan schrijven. Want als ik dan na meer dan een half jaar ineens weer zou komen opdraven hier, dan moest ik natuurlijk wel met grootse dingen gaan komen. En die waren er eigenlijk niet…
Nou ja, voor mij persoonlijk wel, want ik ben in iets meer dan een jaar tijd moeder geworden van twee heerlijke smurfen! Grootser wordt het niet! Maar iedereen krijgt kinderen, dus da’s dan vooral a giant leap for me, a small step for mankind. Of zo.

Maar goed, ik ben er. Alive and kicking! Ah nee, laat ik niet overdrijven… Zo heul erg kicking is ’t allemaal niet tussen de poepluiers en de snottebellen. En ik voel me zo nu en dan ook meer dood dan levend. Maar gelukkig krijg je er wel heel veel voor terug. Tenminste dat zeggen ze.
Maar die twee smurfen hielden me dus weg van hier. En zo’n offline bubbel heeft eigenlijk best wel iets, maar zo af en toe ga ik toch ook het schrijven weer missen. En nog vaak vragen mensen me wanneer ik weer eens wat ga schrijven. Kortom, het begint weer te borrelen…

Mijn 52 druppels heb ik het afgelopen jaar trouwens net zo verwaarloosd als mijn blog. Dan bedoel ik vooral de opdrachten, want natuurlijk betaal ik nog steeds het schoolgeld voor Genzab. Via John en Anita hoor ik nog regelmatig hoe het met de kinderen gaat en zo nu en dan krijg ik wat foto’s van ze. Eigenlijk te leuk om dat niet met jullie te delen, dus dat zal ik gauw ook weer eens doen.

Maar al een tijdje stoor ik me eraan dat ik in mijn enthousiasme mijn random hersenspinsels het internet op heb gekotst, op de website die bedoeld is voor Genzab en haar broertjes en zusjes. Daarom heb ik een nieuwe website gebouwd voor alles wat ik even kwijt wil. En dat doe ik voortaan op www.wakzengwol.nl. Omdat ik soms gewoon watzengwil. Hoe vaak ik iets wilzeng en wat ik allemaal wilzeng, dat weet ik niet. De tijd zal het leren. Misschien duurt het wel weer een half jaar voordat ik wat schrijf. Dat is ook meteen het leuke van zo’n eigen plekje op internet. Ik bepaal er de regels. Hoppa!

En ik ben van plan om al mijn oude lulverhalen die ik op www.52druppels.nl geplaatst heb, te verplaatsen naar www.wakzengwol.nl. Daar ben ik al mee begonnen, maar Grote Smurf is wakker, dus een andere keer weer verder!

Nou dat was ‘m dan. Na maanden radiostilte mijn eerste blog. Eigenlijk niks engs aan.
Goed verhaal wel ook.

Comments are closed.