Update week 9

Druppel 6: Klaag drie dagen helemaal nergens over
Nou, dat heb ik deze week dus opnieuw geprobeerd, maar dat is weer niet echt gelukt. Ik blijf maar grommen, zuchten en met m’n ogen rollen… Ik heb altijd zo’n hekel aan van die beroepsklagers, maar volgens mij ben ik er zelf ook één!
En dus ga ik de status van de opdracht weer veranderen en het later dit jaar nog een proberen. Ik ga wachten tot er een moment komt dat ik heel gelukkig ben. Dat klinkt nogal depressief, maar ik heb dat soms… Als er bijvoorbeeld een reis in het vooruitzicht is, als er een positieve zwangerschapstest is of als ik met blote armen op de fiets kan. Dat soort dingen… Als er dan iets gebeurt wat me niet past denk ik niet meteen: ‘VERDOMME!!!!’, maar dan denk ik: ‘Aaahh joh, kan mij wat schelen, ik kan lekker met blote armen fietsen!’
Kortom, wordt vervolgd…

SuperTessa: Mijn weg gegeven staatslot
Het is al weer twee weken geleden dat mijn alias SuperTessa een Staatslot van de Oudejaarsloterij heeft weg gegeven. Hierop was een prijs gevallen van € 12,50. Ik heb deze in een willekeurige brievenbus gestopt in Oldenzaal.
foto3Ja, ik weet op welke adres, maar het zou wel heel evil zijn als ik dat hier nu ga noemen…   ;-)
Bij het Staatslot had ik een briefje gedaan waarop stond dat ik het weg gaf omdat ik het zelf niet echt nodig heb. En dat ik hoopte dat het net zo lang werd doorgegeven tot het bij iemand terecht komt die het goed kan gebruiken. Ook had ik aangegeven dat ik het leuk zou vinden als ze me zouden laten weten wat ze met het Staatslot gedaan hadden. Maar vooralsnog heb ik niks gehoord en ik heb ook niet de illusie dat dit nog gaat gebeuren. Dit kan twee dingen betekenen:

Scenario 1:
De ontvangers hebben heel hard gelachen om die sukkel die zomaar een winnend Staatslot bij ze in de brievenbus heeft gegooid. Ze zijn direct naar de AH gelopen om een krat bier te kopen om te vieren dat er nog zulke kneuzen bestaan.

Scenario 2:
De ontvangers konden door mijn Staatslot voor het eerst deze maand iets anders eten dan witte bonen in tomatensaus. Ze waren zodanig overdonderd door mijn goede daad, dat ze helemaal vergeten zijn om me dat te laten weten.

Haha, ik merk dat het tweede scenario me een beter gevoel geeft, dus zullen we er maar vanuit gaan dat het zo gelopen is? ;-)
En mocht het toch het eerste scenario zijn, dan zegt dat misschien ook meer over hen dan over mij. Ennn… Dan heeft er in ieder geval iemand een leuk avondje gehad!

Payday
Ik heb deze week wel wat opdrachtjes uit mijn lijst uitgevoerd. Natuurlijk de dagelijkse dingen die ik het hele jaar moet doen, maar ik heb ook de vrouw bij de Vijfhoek een fooi gegeven (ja, wel die nieuwe vrouw). En ik heb een bloemstuk gemaakt voor bij papa op het graf. Nou moet ik al die dingen vaker dan één keer doen en mag ik ze dus nog niet afstrepen. Dus geen donatie van mijzelf voor in de spaarpot, maar met de sponsoring van Ellen erbij, staat de teller nu op € 453,25!!
bloemstuk1bloemstuk2

Comments are closed.