Update week 22

Het is alweer maandag, dus eigenlijk een dag te laat. Maar bij deze alsnog een korte update van week 22.

Druppel 7:   Doe 52 uur vrijwilligerswerk
Over vier weken is het al zover! De Hellehondsdagen 2015, het dorpsfeest van De Lutte. Ik zit in de organisatie en dat vraagt deze laatste weken veel tijd. Er is al heel veel gebeurd, maar er moet ook de komende weken nog heel veel werk verzet worden. Heel erg leuk hoor, maar ik moet heel eerlijk zeggen dat mijn hoofd er dit jaar niet zo naar staat. Toch weet ik zeker dat het weer een mooi feest gaat worden en daar doen we het dan maar voor! Die 52 uur zijn in ieder geval al bijna vol gedruppeld!

Druppel 39:   Trakteer 6 keer iemand op een lunch / etentje
Deze druppel is daarentegen geen enkel probleem! Eigenlijk heeft dit alleen maar voordelen. Ik ben gek op eten, hoef geen brood te smeren of te koken en kan gezellig bijkletsen met iemand! Afgelopen week ben ik met oud collega en vriendinnetje Chloé gaan lunchen en volgende week staat er ook alweer een afspraakje gepland! Komt helemaal goed dus!

Druppel 13:   Geef 3 artikelen uit de Wereldwinkel cadeau
Vorige week kondigde ik aan dat ik de twee mokken van Unicef zou verloten onder alle mensen die een reactie achter zouden laten onder mijn berichtje. Nou ga ik dat wel doen hoor, maar niet vandaag… En daarvoor heb ik eigenlijk helemaal geen goede reden. Gewoon druk met andere dingen en eerlijk gezegd ook gewoon even geen zin… Sorry! Ik ben soms net een mens…   ;-)

Ik ga maar rap een eind breien aan dit berichtje… Volgende keer ben ik weer blij. Beloofd!

Comments are closed.