Update week 20

Tja, een update… Maar wat moet ik schrijven? De challenge is deze week nauwelijks in mijn hoofd geweest. Naja, behalve Druppel 51, die was er doorlopend…
Voor Druppel 51 moet ik zwanger worden dit jaar en dat was weer gelukt, maar afgelopen dinsdag tijdens de tweede echo bleek dat ook deze zwangerschap niet goed zat. Het hartje dat we twee weken geleden nog zagen kloppen was daar nu mee gestopt. En nu dus verdrietig… En boos… Op wie? Ach gewoon, op alles en iedereen! Maar vooral heel erg moedeloos…
Maar goed, daar schiet je allemaal niet zo heel veel mee op. Dus we proberen onszelf maar weer bij elkaar te harken en ergens weer het vertrouwen terug te vinden dat het een keer wel blijft zitten…misschien uitOja, ik kreeg tijdens het zwanger zijn enorme steken in m’n buik van die plank, en paranoia als ik ondertussen ben, ben ik daar toen direct mee gestopt. Kortom Druppel 26 ook mislukt…

Comments are closed.