Update week 2

Vannacht werd ik ziek wakker en sindsdien heeft mijn dag zich afgespeeld in bed en in de badkamer. Heb er de hele dag tegenop gezien dat ik deze blog moest gaan schrijven, maar niet schrijven zou betekenen dat druppel 5 en 36 zouden falen in de tweede week… Dus hier ben ik dan, met de laptop in bed, maar ik hou het heel kort. Dat maak ik later deze week nog wel weer goed.

Van één van de gehaalde opdrachten moet ik helaas de status weer gaan terugdraaien. Afgelopen week hadden we een echo en toen bleek dat het niet goed was… Het was veel te klein voor een zwangerschap van acht weken en het leefde niet. Een flinke teleurstelling. Ondanks die eerdere miskraam waren we toch niet echt voorbereid op dit nieuws. Maar goed… Incasseren… Opkrabbelen… En maar weer vooruit kijken… ’t Is zoals ’t is…

Daardoor had ik m’n kop ook niet echt naar de druppels staan en er eigenlijk alleen op gelet dat ik de doorlopende opdrachten elke dag doe. Bedenk me net dat ik Audrey en mama nog moet berichten… Dat ga ik nu doen en daarna duik ik weer onder de deken. Weltrusten!

Comments are closed.