Update week 16

Week zestien alweer! Een week waarin ik geen opdrachten heb afgerond, maar waarin er wel veel leuke dingen zijn gebeurd!

Jarig!
Zoals jullie (hadden kunnen) weten ben ik voortaan het hele jaar door jarig en niet alleen op 14 maart. Dat is handiger in verband met de hoeveelheid visite in relatie tot de grootte van ons huis. En handiger in verband met mijn gebrek aan stressbestendigheid. Nou was ik deze week wel echt onméunig jarig! Toch minstens zes collega’s kwamen gedurende de week handjes schudden aan mijn bureau en Karen had zelfs een cadeautje gekocht! Whaha! Gek kind!

cadeautje karen

Een heel lief aanbod
Er zijn behalve ik, nog heel veel meer mensen die een persoonlijke blog bijhouden op internet. Eén van hen is Morgaine. En van haar kreeg ik afgelopen week zo’n lief berichtje… Morgaine schildert en ze heeft aangeboden om me te helpen bij druppel 49 (maak een schilderij)! Het is nog even lastig om hiervoor een datum te vinden, omdat we nogal ver uit elkaar wonen, maar ergens dit jaar ga ik naar haar toe om druppel 49 in te lossen! Enorm veel zin in!

De Communie
Gisteren was het zo ver! De kinderen uit groep 4 hebben hun Communie gedaan. Natuurlijk was ik erbij om te zien waar dat oefenen van de afgelopen weken toe geleid heeft. Ze zagen er allemaal heel erg mooi uit en hebben het supergoed gedaan!
Aan het einde van de mis werd ik nog even naar voren geroepen (slikkk) om iets te vertellen over het goede doel. Daar wist ik van hoor, dus ik had me thuis al een beetje voorbereid… En op wat zenuwachtig gestotter en een verspreking na ging het wel een soort van oké… Denk ik…
Op 7 juni komen alle communicantjes nog een laatste keer bij elkaar voor de terugkomviering. Op dat moment wordt ook bekend hoeveel geld de communicantjes in hebben gezameld voor Genzab.

Six Word Stories
Nog braaf schrijf ik dagelijks een six word story over die dag. Nieuwsgierig? Klik hier om ze te lezen.

Payday
Geen afgeronde opdrachten, dus geen geld in de spaarpot deze week.

Comments are closed.