Update week 13

Week 13! Dertien!! Een kwart van dit jaar is al weer voorbij en ik heb nog maar 10 goede daden gedaan en nog maar 7 opdrachten afgerond. Hmmzz! Ik loop achter!! En nou hebben ze afgelopen weekend de tijd ook nog verzet waardoor ik ook nog een uur minder heb! Maar ik weiger om mijn opdrachten te gaan plannen. Om nu al een schema te gaan maken voor het hele jaar. Ik krijg al jeuk van als ik er alleen maar aan denk!

Druppel 34: Neem een maand lang geen enkel plastic tasje aan
Tot overmaat van ramp heb ik dit gisteren ook verkloot. Ik mocht een maand lang geen plastic tasje aannemen en 27 dagen lang ging dat prima. 27 dagen lang liep ik overal te verkondigen dat ik dat wel een jaar lang vol kon houden. 27 dagen lang leek dit met geen mogelijkheid te kunnen mislukken. Maar toen kwam die 28e dag van maart!
Tijdens een weekendje weg waren we een ochtend aan het shoppen. Bij de Hema kocht ik allemaal kleine prutteldingen en bij de kassa dacht ik wel heel even: ‘Grmzzz, ik wil een tasjuuuhh!’ maar zoals het een professionele druppelaar betaamt gooide ik al dat kleine grut los in m’n handtas.
Even later kocht ik een jurkje (of eigenlijk meer dan één , maar dat mag Stephan niet weten). En echt! Die jurkjes hadden prima in mijn ecotas gepast. Maar de mevrouw van de winkel deed er een plastic tasje omheen. Als ze dat nou eerst gevraagd had waren er vast alarmbellen gaan rinkelen, maar ze deed het gewoon en ik deed niks… Gisteravond bij het naar bed gaan pakte ik mijn jurkjes in mijn weekendtas en pas toen besefte ik: ‘What de fuck sta ik nou te doen???’ Op de 28e van de maand heb ik het gewoon alsnog weten te verpesten! Dus ook in april blijf ik tasjes weigeren…

Goede daad nummer 9 en 10
Ook tijdens het weekendje weg is er gewerkt aan mijn 52 goede daden! Zo heb ik mensen die naar toilet gingen, kleren gingen passen, in de spiegel keken of in de menukaart getrakteerd op een lach! smile3 smile2

smile1

En ik heb een omgevallen fiets weer rechtop gezet. Mja, dat klinkt echt heel normaal, maar ik had hem echt laten liggen als ik niet met dit project bezig was geweest. En het merendeel van jullie ook! Geef maar toe!   ;-)
fiets1fiets2

Payday
Geen afgeronde opdrachten, dus geen bijdrage van mij voor in de spaarpot. Wel heeft SponsorKliks voor de eerste keer een bedrag aan me over gemaakt: € 68,63! En daarmee staat de teller voorlopig op € 535,88!!

Comments are closed.