Update week 12

Een druk weekje achter de rug wat de druppels betreft. Natuurlijk het bezoekje aan groep 4 van de basisschool afgelopen donderdag en ons omgekeerd zakkenrol avontuur van zaterdagmiddag. Maar dat was niet alles, bij deze weer een update!

Druppel 23: Bak 3 keer een cake voor je collega’s van Wijkontwikkeling
Vorige week zaterdag was ik jarig en pas volgende week ga ik, samen met wat andere collega’s die ook jarig zijn geweest, trakteren. Om mijn collega’s zo lang tevreden te houden, leek me dit wel een mooi moment voor druppel 23. Afgelopen maandag heb ik bij de koffieautomaten op onze afdeling een schaal cake gezet!

Druppel 8: Doe op een werkdag de hele dag je trui binnenstebuiten aan
Mijn collega’s leek het wel een leuk idee dat ik in het kader van mijn verjaardag op maandag druppel 29 zou gaan afronden. Druppel 29 houdt in dat ik de hele dag mijn pyjama aan moeten houden. Om hun nogal dwingende verzoeken via de Whatsapp het hele weekend extra kracht bij te zetten besloten ze om het hele kantoor vol te hangen met deze posters, haha!
posterMaar jullie weten inmiddels wat voor een pyjama ik heb… Duidelijk eentje die niet geschikt is voor kantoor. Dus als compromis heb ik de hele dag met mijn trui binnenstebuiten gelopen. Druppel 8 afgerond!

Druppel 39: Trakteer 6 keer iemand op een lunch / etentje
Voorafgaand aan het omgekeerd zakkenrollen hadden Marjanne en ik een tactiek bespreking bij De Tijd in Oldenzaal. Ik besloot haar te trakteren. Dus ook aan druppel 39 is gewerkt afgelopen week!

Druppel 43: Geef 6 keer een fooi aan de vrouw bij de Vijfhoek van de daklozenkrant
Ze is terug! Gewoon die oude vertrouwde! Ik liep vrijdag even de stad in, om de dropjes te kopen voor het omgekeerd zakkenrollen en toen stond ze daar weer met haar sjaal over haar hoofd. Natuurlijk heb ik haar een fooi gegeven!

Druppel 36: Schrijf elke dag een ‘six word story’ over die dag en blog deze wekelijks
Dat doe ik trouw, maar wel met moeite. De blogs die ik gedurende de week op mijn website gooi, rammel ik er vaak in een half uurtje uit. Die blogs vind ik ook het leukst om te schrijven. De schrijfopdrachten die ik mezelf heb opgelegd da’s toch wel een ander verhaal. Deze wekelijkse update bijvoorbeeld, daar kan ik wel eens een beetje tegenaan zitten te hikken en ook de six word stories ‘vergeet’ ik wel eens soms, waardoor ik er in het weekend ineens zeven tegelijk mag verzinnen… Maar we gaan dom verdan hoor! Hier kun je ze lezen…

Payday
Met het halen van druppel 8 mag ik eindelijk weer eens een bijdrage van € 5,- in de spaarpot doen! En samen met alle sponsorbijdragen staat de teller al op € 467,25

Comments are closed.