Update week 10

De weken vliegen echt als een gek voorbij joh! Niet normaal! En ik rond steeds maar geen opdrachten af… Ik begin wel heel vaak met zo’n week waarin ik niks mag kopen, maar dat mislukt steeds na een paar dagen, vaak in het weekend. Toen ik die opdracht bedacht bedoelde ik geen dingen kopen die je niet echt nodig hebt. Maar dat staat er niet, dus nu mag ik ook geen boodschappen kopen, geen benzine, geen cadeautjes, ik mag niet ergens met iemand koffie gaan drinken en ik mag de bak met paaseitjes op het werk ook niet aanvullen… Wel leeg eten gelukkig…   ;-)

Tekeningetjes
De Facebooklozen onder ons zullen zich wel af hebben gevraagd waar die trieste, kinderachtige tekeningetjes ineens vandaan komen. Eerlijk gezegd euhm… Heb ik die gemaakt… Haha! Soms zit er iets in m’n kop en dat moet dan gebeuren. Op www.happyacorn.nl maakt Nina ook zelf de illustraties en dat vond ik er zo schattig uit zien. Tja, en dan wil ik dat dus ook! Na een bezoekje aan Chengdu in China wou ik bijvoorbeeld ook een panda. Da’s toen niet door gegaan, want Stephan vond dat niet zo’n goed idee. Maar hier op m’n eigen plekje op internet mag ik lekker álles!

ill1-lachenGoede daad nummer 4
Mijn vierde goede daad verricht! Toen we een paar jaar geleden nog kerstkaarten verstuurden, schreven we er ook altijd eentje voor de postbode. Nou zag ik laatst dat Tom een envelop met allemaal lekkers in de brievenbus had gestopt voor de postbode. Vond ik zo leuk! Ik heb hem nageaapt!
2015-03-07 14.23.48Druppel 34: Neem een maand lang geen enkel plastic tasje aan
Maart wordt de maand waarin ik geen enkel plastic tasje aan ga nemen. De maand is nog maar net op weg, dus ik kan er nog niet veel zinnigs over zeggen. Maar ik noem het toch even, zodat jullie kunnen zorgen voor de handhaving. Mocht je me deze maand ergens betrappen met een plastic tasje in mijn hand, dan trakteer ik je op een etentje!
ill-tassenGenzab
Ik probeer jullie via deze weg zoveel mogelijk op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in Huis Kebebush en vooral van hoe het met Genzab gaat. Stichting Kebebush heeft ook een eigen Facebook pagina. Hierop verschijnen regelmatig berichtjes over de projecten die zij ondersteunen en over acties die er lopen om hiervoor zoveel mogelijk geld in te zamelen. Afgelopen week kwam er een leuke foto voorbij. Keduse in het voorste bedje en Genzab erachter. Kijk wat schattig!
in bed

Comments are closed.