Sorry!

Het wordt tijd dat ik excuses ga maken. Dus bij deze… Sorry!
Sorry dat ik al twee weken lang via Facebook mijn druppels aan jullie opdring. Sorry dat ik jullie telkens weer opnieuw zonder schaamte om geld vraag. Sorry dat ik knuffel Oenny van Unicef gebruik om wat extra likes binnen te hengelen. Sorry voor de ongevraagde mailtjes waarin ik een beroep doe op jullie goodwill. Sorry voor mijn bizarre voorstellen over vastboeien en andere heftige opdrachten waar jullie niet om gevraagd hebben.
Echt heeuuulll erg sorry…!! Ik hoop oprecht dat jullie er aan kunnen wennen… ;-)

De sponsoractie
Vanwege het onverwachte succes van de sponsoractie heb ik een wijziging moeten maken in de website. Het overzicht van sponsoren wordt nu als PDF bestand geopend. Voor degenen die via hun telefoon mijn website benaderen is het wat lastiger geworden, maar voor mij is het een stuk makkelijker geworden. Dat was echter niet de reden van de aanpassing. Door de steeds langer wordende lijst met sponsoren (wat een heerlijk probleem…) werd de betreffende pagina te groot en daardoor heel erg traag. Bij het actualiseren liep mijn computer regelmatig vast.
Wellicht vind ik nog een betere oplossing, maar tot die tijd moet het even op deze manier, ook daarvoor sorry!

Sponsorkliks
Bestel je wel eens iets online bij een webshop? Dan kun je vanaf nu mijn actie daarmee GRATIS sponsoren. Ga daarvoor via de link (het logo) van ‘sponsorkliks’ op mijn website naar de betreffende webshop. Dat is alles!
SponsorKliksDaarna gaat alles weer precies zoals je het altijd gewend was. Elke aankoop die via mijn website gedaan wordt levert een donatie op, terwijl jij dezelfde prijs betaalt. Het kost jou dus geen cent extra. Kleine moeite toch?!
Bijna alle denkbare online winkels hebben zich aangesloten bij Sponsorkliks. Onder andere Bol.com, Zalando, Wehkamp en de Hema, maar ook het boeken van een hotel, een vliegticket of het reserveren van een restaurant levert een donatie op. Denk je aan me de volgende keer dat je online gaat shoppen? Ik zal jullie via mijn blog op de hoogte houden van de opbrengsten. Alvast heel erg bedankt!

Druppel 13 – Geef 3 artikelen uit de wereldwinkel cadeau
Ik ben zo vrij geweest om het eerste cadeautje te kopen bij Unicef en niet bij de Wereldwinkel. Gelukkig ben ik zelf degene die bepaalt of ik mijn opdrachten wel of niet voltooid heb en ik keur dit goed ;-)
Als er nou een sponsor is die hier bezwaar tegen heeft schrap ik je sponsorbijdrage met gezonde tegenzin weer van de lijst. Haha, durf dat nou nog maar eens te zeggen…
Het eerste cadeautje is deze knuffel Oenny van Unicef. Ik ga hem begin Oennyjanuari verloten onder iedereen die óf een reactie achterlaat onder dit berichtje, óf het betreffende Facebook berichtje liked of deelt. Wil je um? Dan zie ik je like of reactie wel verschijnen!
Dan is Oenny straks misschien voor jou en ik krijg met die likes wat stiekeme reclame voor de 52 druppels! Met de verkoop van deze knuffel kan Unicef 11 kinderen levenslang beschermen tegen de levensbedreigende mazelen.

Comments are closed.