Plog 1: dagje Zwolle

Voor Druppel 30 moet ik dit jaar 6 keer een ‘plog’ publiceren. Dat is een blog maar dan met Photo’s. Ik denk dat de b in blog voor Balpen staat… Of zo.
Vind het altijd leuk als andere mensen dat doen, maar ik denk er nooit aan om foto’s te maken. Daarnaast bestaat mijn leven momenteel ook vooral uit slapen, werken, eten, hangen en hoofdpijn. Kortom, saai! En dat mag niemand weten. Gisteren stond er weer iets leuks op het programma en om toch nog een beetje actief en ondernemend voor de dag te komen leek me dat een mooie gelegenheid om te gaan ploggen. Komt ie…

p1Van de week begon het nieuwe programma ‘the Island’. Omdat ik veel te vroeg wakker ben geworden kijk ik in bed de eerste aflevering terug. Leuk! Soort Expeditie Robinson voor bikkels.

p2

Dan gooi ik de blender vol met fruit…

p3

En tadáááááá…

p4

Samen met Ellen, Marloes en Sandra bedacht ik heel veel jaar geleden tijdens een avondje in de kroeg dat we samen al bijna de hele wereld gezien hadden, maar nog bijna niks van Nederland. We besloten om ongeveer vier keer per jaar de toerist uit te gaan hangen in ons eigen land. Alles mag behalve winkelen. Om de beurt organiseren we het en de rest weet van te voren niet wat we gaan doen. Heel leuk!
Dit keer hadden we instructies mee gekregen dat we dikke kleren en wandelschoenen aan moesten doen. Je weet nooit of je dat dan ook echt nodig hebt, of dat dat is om je te misleiden. Om het zekere voor het onzekere te nemen pakte ik m’n wandelschoenen. Die pleurde ik de laatste keer smerig in de kast, dus mag ze nu eerst gaan poetsen…

p5

Daarna lig ik onder het genot van niks, maar wel met schone schoenen te wachten tot ik word opgehaald…

p6

En even later zijn we onderweg naar weet ik nog niet…

p8

p9

p10

p11

Het ijssculpturen festival in Zwolle! Ijskoud maar heel erg mooi!

p12

Daarna eten we wat in het centrum…

p13

p14

We lopen wat door de stad…

p15

We eten nóg meer… En dan is het alweer tijd om naar huis te gaan…

p16

Daar kijk ik nog een stukje van het NK sprint, pruts wat op de computer en met de was en vergeet dat ik foto’s moet maken…

p17

Unox heeft vandaag voor mij gekookt…

p19

Dan krijg ik koppijn en duik met een aspirientje om zeven uur al in bed. Eigenlijk heb ik nog een verjaardag, maar dat gaat ongetwijfeld zonder mij ook wel door. Ik blijf liggen… Eigenlijk wil ik ‘Wie is de Mol’ nog kijken maar ik val om half acht al in slaap…

p18

Ik schrik wakker! Tot zover dus ‘Wie is de Mol’….   :-/

Welterusten!

Comments are closed.