Ook leuke dingen!

Er is weer een week voorbij sinds het slecht nieuwsbericht van vorige week. Zo af en toe neem ik me voor om zelf ook wat meer attent te zijn, wat vaker een kaartje te sturen, of alleen maar een berichtje om te laten weten dat je aan iemand denkt…
De afgelopen week was zo’n week! Al die kaartjes, de bloemetjes, de telefoontjes, de whatsappjes, de kleine kneepjes in m’n schouder, al die lieve reacties op m’n blog, de collega’s aan m’n bureau, de veelzeggende knipogen, de koppen koffie aan de keukentafel en soms zelfs de tranen in jullie ogen… Dat heeft echt zoveel goed gedaan! Dank jullie wel!

lijn bolletjes

Gelukkig gebeuren er ook gewoon nog hele leuke dingen! Genzab kreeg afgelopen week haar rapport mee naar huis, en kijk nou! Ze doet het zo goed! Ik ben zo trots op dat meissie!

rapport genzabLos van haar goede resultaten vind ik het ook heel mooi om te zien hoe ze in Ethiopië de kinderen beoordelen. Daar vinden ze het gelukkig niet alleen maar heel erg belangrijk dat je goed kunt lezen, of dat je de allerbeste bent met rekenen. Of dat je per se heel netjes moet kunnen schrijven.
Maar ze kijken of je wel plezier hebt in het spelen met je vriendjes, of je eerlijk bent, of je sorry durft te zeggen als je iets verkeerd hebt gedaan en of je respectvol bent naar de mensen om je heen. Veel mooier toch!

En nog een nieuwe foto van Genzab, ze ziet er goed uit hè!

genzab
Oja, als je je afvraagt of het nog steeds mogelijk is om te sponsoren nu de challenge al bezig is…

JA, JE KUNT NOG STEEDS SPONSOREN!   ;-)

Comments are closed.