Aan Obama, Rutte en tante Joke

Voor druppel 12 moet ik drie keer iemand zomaar een kaartje sturen. En dat ga ik dit weekend doen! Het eerste kaartje is voor onze minister president Mark Rutte. Waarom? Ach gewoon, omdat ik denk dat er achter dat brilletje een hele leuke knakker zit!
Ik zou er wel eens een avondje bier mee willen drinken, heb sterk de indruk dat dat best eens leuk zou kunnen worden! Dit schreef ik hem…

kaart mark rutte

Het tweede kaartje wou ik eigenlijk sturen naar de aller-, aller-, allerbelangrijkste man van de wereld. Maar ik vind Poetin echt een griezel! Ik denk ook dat dat enge mannetje kaartjes helemaal niet leuk vindt. Tenminste zo kijkt ie niet uit… Nee toch?
Maar gelukkig heb ik een goed alternatief: Barack Obama. Je weet wel, die ene. Het leek me wel leuk om hem als penvriend te hebben en dan moet je ergens beginnen hè… Ik schreef hem ongeveer hetzelfde als Mark Rutte, maar dan in het Twengels. Dat ga ik hier dus niet posten, want dan is m’n carrière voorgoed naar de haaien   ;-)
In het kaartje heb ik trouwens Google Translate de schuld gegeven, slim hè! Dat Barack niet denkt dat z’n kersverse penvriendin een sukkel is of zo…

En toen heb ik een hele tijd gegoogeld voor het adres van de Dalai Lama. Maar helaas tevergeefs…
Maar ook hiervoor een heel mooi alternatief gevonden! Tante Joke!!! Hieeehaaaa!!

kaartjes

Comments are closed.