Ik heb hulp nodig!

Vorige week zaterdag heb ik de hele dag niet gepraat. Vorig jaar had ik namelijk bedacht dat dat wel een leuke opdracht zou zijn voor mijn 52 Druppels Challenge.
Nou er was dus geen flikker aan hè! Op een rondje op de racefiets na, heb ik mezelf de hele dag opgesloten in ons huis. Sterker nog, in de slaapkamer! Stephan zag het namelijk als zijn levenswerk om me die dag aan het praten te krijgen. Nou ja, dat was vooral het eerste uur, daarna begon ie langzaam de voordelen in te zien van zo’n dagje. Smerig grijnzend hoorde ik hem een paar keer zeggen hoe heerlijk rustig ie het vond.

Maar hij was dan ook meteen wel de enige die misschien iets gehad heeft aan deze ondoordachte opdracht. Ik heb mezelf de hele dag onmeunig lopen te frustreren. Mensen om me heen hebben niet eens gemerkt dat ik niks gezegd heb die dag. En Genzab schiet hier al zeker niks mee op! Nee, hier heeft echt niemand iets aan!
Zo staan er nog een paar meer van die hersenloze opdrachten op het programma, die ik dan ook al maanden voor me uit aan het schuiven ben… Maar de tijd begint te dringen! Over precies een maand loopt mijn challenge af. Ik ga niet alle opdrachten halen en ik heb met mezelf afgesproken dat dat gewoon oké is. Ik betaal het boetebedrag dat staat voor een gefaalde opdracht en ga me daar verder niet schuldig over voelen. Probeer ik.

Maar er zijn een paar opdrachten waar ik helemaal geen zin in heb, maar waarvan ik het ergens ook wel weer veel te makkelijk vind om ze dan maar gewoon niet te doen. En dus ben ik op zoek naar iemand die zin heeft bereid is om twee opdrachten samen met mij uit te voeren.
De bedoeling is dat we ons 8 uur lang aan elkaar vast gaan boeien (druppel 35). Ja, da’s best lang, dus we hebben alle tijd om met tandenstokers het eerste couplet van het Wilhelmus uit te leggen (druppel 21), haha!

Wilhelmus

Degene die mij en mijn challenge op deze manier wil ondersteunen trakteer ik dezelfde middag op een high tea bij ’t Theeluttke, geboeid en al! Ik ga ervan dat het storm gaat lopen met de aanmeldingen, want wie wil er nou niet vrijwel een hele dag vol met vrije tijd opofferen aan complete nutteloosheid… Whaha!
Maar mocht er zich toch niemand aanbieden, dan vind ik dat een legitieme reden om deze opdrachten te laten falen… En dat is dan dus jullie schuld…   ;-)

Degene die zich geroepen voelt weet me wel te vinden hè!?

Comments are closed.