Iedereen in beweging!

Langzaam maar zeker naderen we het einde van het jaar en daarmee ook het begin van het vólgende jaar en dus… De start van de challenge!

Dode-Zee-2Eigenlijk mag het van mij wel zover zijn! Met name vanwege de temperatuur, die is nu nog prima om in de Dinkel te springen… Naja, relatief prima… Haha!
Met de aftrap van de challenge op 1 januari ben ik trouwens niet in De Lut, we hebben besloten om na de kerstdagen een week naar Jordanië te gaan en zijn pas 4 januari terug. Ik heb er dan ook een beetje spijt van dat ik die Dinkel zo heel nadrukkelijk genoemd heb. Ik weet niet hoor, maar een nieuwjaarsduik in de Dode Zee past geloof ik beter bij mij… ;-)

Mensen in beweging
Weet je wat ik misschien wel het allerleukste vind aan deze hele challenge? Dat het ook mensen om mij heen in beweging zet.
Zo springt Ellen binnenkort natuurlijk samen met mij in de Dinkel én gaan we samen onder de sterrenhemel slapen. Daarnaast hebben na mijn blogje over het minderen met vlees twee mensen besloten om van 2015 ook een flexitarisch jaar te maken. Zus Audrey gaat één dag per week geen vlees eten en oud-collega (en vriendinnetje) Chloé zelfs vier dagen per week! Woooww!!
Collega Sanne sponsort niet alleen de 52 Druppels, maar is daarnaast ook aan het Postcrossen geslagen. Na mijn Facebook berichtje over de cake voor mijn collega’s kreeg ik een berichtje van burgemeester Michael Sijbom met de vraag wanneer hij aan de slag mocht met bakken. Collega Antoinet sponsort álle 52 Druppels en heeft daarnaast óók nog hulp aangeboden bij het uitvoeren van de opdrachten!
Facebook_like_thumbVan vriendin Brendy kreeg ik nog een extra nylon ecotasje om het aanpakken van plastic tasjes tot het minimum te beperken. Karen heeft beloofd een keer met me mee te fietsen naar Welbions (dan maakt wie d’r ’n mooi’n middag van) en Audrey fietst op één dag 100 kilometer met me mee op de racefiets (ghe ghe, nou kun je niet meer terug). Dorpsgenoot Peter heeft een nog onbekend plannetje waar ik zelf ook heel nieuwsgierig naar ben! En dan ben ik vast nog dingen vergeten… Kortom, iedereen druppelt lekker met me mee! Gaaf hè!

Nieuwe druppelaar
Ennn… Ik kan nog iets heel leuks melden! Naast Ingrid en Ria is er wéér iemand die volgend jaar ook 52 opdrachten gaat uitvoeren voor een goed doel! Martine is al druk bezig met het maken van een Facebook-pagina voor haar challenge en het bepalen van haar goede doel. Martine kennende gaat dat vast iets met dieren zijn! Ik houd jullie op de hoogte!