Hele mooie rapporten!

Hoe gaat het eigenlijk met die kinderen in Ethiopië? Nog best regelmatig krijg ik die vraag van jullie. Erg leuk dat jullie je nog steeds zo betrokken voelen.

Maar het gaat goed! Heel goed. De kinderen zitten alle vijf goed op hun plek in Huize Kebebush en ze hebben het samen met Sosina (hun ‘moeder’) erg gezellig. Ook op school doen de vier oudsten het geweldig en de kleine Kidush is nog lekker thuis.
Net als in Nederland zit er ook in Ethiopië weer een schooljaar op en vorige week hebben de kinderen hun rapporten gekregen. Alle vier hele mooie resultaten en ze zijn allemaal over naar de volgende klas.

Voor Zenawit was dat extra bijzonder dit jaar, omdat zij geslaagd is en nu over is gegaan naar de Primary school. Dit heeft Zenawit op school gevierd en later thuis nog een keer met haar broertjes en zusjes.

Hieronder de rapporten van alle kinderen. De E is de E van Excellent en 100 is de maximale score!
Kortom, ze doen het allemaal onmeunig goed!

Het rapport van Biruk 

Biruk 1 Biruk

Het rapport van Genzab

Genzab 1 Genzab 2

Het rapport van Kalkidan

Kalkidan 1 Kallidan 2

Het rapport van Zenawit en foto’s van haar slagen

Zenawit 1

Zenawit 2

5 (2) 23 (2)

Schoolgeld Genzab
Zoals jullie weten betaal ik met de opbrengsten uit mijn challenge het schoolgeld voor Genzab (het meisje rechts op de foto). Dit gaat overigens heel open en transparant, John en Anita (van Stichting Kebebush) sturen mij een kopie van de factuur van school. Deze rekenen met de huidige wisselkoers om naar Euro’s en dat bedrag maak ik vervolgens aan ze over.
Voor het 3e kwartaal heb ik net weer € 72,10 aan ze overgemaakt. Daarvoor kan Genzab dus drie maanden naar school!

koers

Comments are closed.