It giet oan!

Het is zover! 1 januari 2015! En dat betekent dat ik er vanaf vandaag aan moet geloven! De 52 Druppels Challenge! Slik!!! Met sommige opdrachten kan ik niet wachten om er aan te beginnen, omdat ze gewoon leuk zijn. Andere dingen worden voor mij toch wel een behoorlijke challenge…
Ook die zwangerschap maakt het er allemaal niet veel makkelijker op. 1000 kilometer wielrennen over het hele jaar, 100 kilometer op één dag, de plank… Hmz… En hoe verantwoord is het om zwanger in een ijskoude Dinkel te springen?
Buhhh… Daar wil ik nog even niet over nadenken, overleg ik volgende week wel even met de gynaecoloog.

We zitten nu nog in het zonovergoten Jordanië met een briefje in m’n backpack waarop de dingen staan waar ik zelfs hier over na moet denken. Mijn challenge heeft namelijk geen vakantie en het zou jammer zijn als ik de dingen die het hele jaar door moeten in de eerste week al ga verkloten.
Met mama en Audrey whappen, elke dag een liter water drinken, geen vlees eten, six word stories schrijven, de plank doen, niet te lang douchen, genoeg fruit eten… Allemachtig! Als dat maar goed gaat…

In Jordanië is het trouwens een uur later dan in Nederland. Het nieuwe jaar begon hier dus ook een uur eerder dan bij jullie. En dus heb ik een uur langer de tijd dan gedacht om alle 52 opdrachten te voltooien, haha! Op vakantie gaan heeft echt alleen maar voordelen… ;-)

Comments are closed.