Genzab bestaat écht… ÉCHT!

John en Anita zijn inmiddels weer terug in Nederland na hun bezoek aan Ethiopië en natuurlijk aan de kinderen in Huis Kebebush. Alle zes vinden ze het heel erg leuk dat de communicantjes uit De Lutte gaan helpen om geld in te zamelen, zodat Genzab naar school kan blijven gaan.
Om ze hiervoor te bedanken hebben de kinderen in Huis Kebebush allemaal een kleurplaat voor ze gemaakt!

tekeningen

De tekening van Genzab heb ik voor alle communicantjes gekopieerd en ook de foto waar de Kebebush kinderen opstaan, met de kaart vanuit Nederland heb ik voor ze af laten drukken.
Vanmiddag hebben ze voor de allerlaatste keer de communie geoefend in de kerk. Ik ben er even langs geweest om ze de tekeningen en de foto te brengen.

genzab school 800

Erg leuk de reacties van de kinderen! Voor hen komt Genzab door deze kleine dingetjes steeds meer tot leven. Sommigen hebben wel drie keer nagevraagd of Genzab echt bestaat. En of die tekening écht door Genzab gemaakt was. Nee, maar écht??!! En écht in Afrika? En hoe kwamen ze dan aan die kleurpotloden? En hebben ze daar wel kleurplaten? En dat huis waarin die foto is genomen, wonen ze daar écht? Nee, maar écht??!!

Ja jongens! ECHT! En ze zijn ECHT heel erg blij met jullie hulp!  ÉCHT!!!

tekeningen2

Comments are closed.