En ondertussen…

Waarschijnlijk is het nog niemand opgevallen, maar het is al meer dan een week geleden dat ik een blog schreef. Niks aan het handje hoor, gewoon even heel druk op mijn werk en daarnaast ook druk met heel veel andere leuke dingen thuis.
Ik kies er bewust voor om niet teveel over mijn werk te schrijven, dus dat ga ik nu ook niet doen. Maar alle andere leuke dingen wil ik wel graag met jullie delen!

Stichting Kebebush heeft me gevraagd of ik de blog- en nieuwspagina op hun website ook bij wil gaan houden. Dat wil ik natuurlijk heel graag! Ik vind het mooi dat ik nu naast de financiële ondersteuning vanuit mijn challenge ook op deze manier iets voor ze kan betekenen.
Ze zijn achter de schermen bezig met een heel gaaf nieuw project. Ik kan niet wachten om erover te schrijven! We wachten nog op wat informatie uit Ethiopië, maar ik hoop dat het online kan voordat ik naar Griekenland vertrek!
In mijn eerste blog voor Kebebush stelde ik mezelf even voor, wie nieuwsgierig is kan dit teruglezen op hun website.

Daarnaast heb ik deze week ook weer een column geschreven voor ons dorpsblaadje ’t Luutke en we hebben in dit blaadje ook de fotorubriek ‘Kiek Es’ weer nieuw leven in geblazen. Ook heel erg gaaf dat ik dat mag doen!

Verder ben ik druk met de voorbereidingen voor Lesbos. Over precies een week ben ik al daar! Vreemde gedachte… Heel veel mensen hebben geholpen met het inzamelen van spullen, waaronder met name heel veel kinderkleertjes. Echt geweldig! Soms kwam ik thuis en dan stond er weer een tas voor de voordeur. Ik weet niet eens meer wie ik nou precies allemaal moet bedanken! Maar DANK JULLIE ALLEMAAL HEEL ERG WEL!!!
Het is zoveel dat het niet meer in mijn koffers past! Gelukkig waren er wat slimmeriken die me op het idee brachten om vacuümzakken te gebruiken. Dat ga ik proberen en ik hoop dat dat ruimte scheelt. Ik mag namelijk in totaal 57 kilo aan bagage meenemen en het zou zonde zijn als we een deel van die kilo’s onbenut laten. Maar goed, wanniekan, dakkannie…
Ik kijk wel uit naar die week, hoe gek dat ook kan overkomen… Ben gewoon heel nieuwsgierig naar hoe het daar gaat zijn en hoe ik het ga ervaren. Ook ben ik benieuwd of mijn mening over de opvang van vluchtelingen gaat veranderen in die week. Ik merk dat ik het soms best moeilijk vind om me niet te laten beïnvloeden door de propaganda van zowel de voor- als de tegenstanders. Straks kan ik een beeld vormen op basis van wat ik zie en ik ga mijn best doen op een zo eerlijk mogelijk verslag…

Nou ja, dat is dus een beetje wat maakt dat het hier even wat rustiger is. Ik ben lekker bezig met van alles en dit komt vanzelf wel weer. Haha, volgens mij is dit de eerste keer dat ik hier zomaar wat voor me uit aan het lullen ben… Ook wel eens lekker…   ;-)
Willen jullie ook nog weten wat we gegeten hebben? Tuffels met bietjes en een speklap…   :D

Comments are closed.