De droomboom

Druppel 4: Zorg ervoor dat minimaal 3 andere personen de challenge gaan overnemen.
Dat is één van de opdrachten binnen de 52 Druppels Challenge. Deze opdracht is eigenlijk al gehaald, want Ingrid, Ria en Martine gaan alle drie ook 52 opdrachten uitvoeren voor een goed doel!

Afgelopen week vertelde iemand me over de film ‘Pay it forward’. Misschien heb je hem gezien? Ik nog niet. Maar die film gaat over een jongetje die een plan bedenkt waarbij je iets goeds moet doen voor drie andere mensen, en zij dat vervolgens weer voor weer drie ándere mensen. Het slaat enorm aan en de kleine Trevor brengt met zijn plan uiteindelijk grootse dingen teweeg.
En langs die weg kwamen we al rekenend tot een bizar besef. De moeite waard om met jullie te delen vond ik. Inclusief mijzelf zijn er nu vier mensen bezig met een challenge. Als Ingrid, Ria en Martine nou elk ook weer drie andere mensen weten uit te dagen, worden dat er al dertien. Als ik dat vervolgens door ga tellen krijg je de volgende kerstboom.

droomboom

Onze wereld telt iets meer dan zeven miljard mensen, dat betekent dat ergens tijdens de 22e stap de hele wereldbevolking aan het druppelen is! De eerste twee stapjes zijn inmiddels voltooid, dus nog maar twintig te gaan! Twintig!!! Da’s toch bizar weinig?! En dat klinkt toch helemaal niet onmogelijk of zo?!

Ingrid, Ria en Martine, ik wil helemaal geen druk leggen hoor, maar het zou toch jammer zijn als het na het tweede regeltje al zou stranden…?! Haha! Succes!   ;-)

Oja, er is ook een boek van dit verhaal. Betaal het voort is de Nederlandse titel. Ik ga hem lezen in Jordanië! En dan begin ik na 1 januari, want dan telt ie mee…   ;-)