Bloemen voor een vreemde

En weer zo’n leuke opdracht gedaan. Druppel 10: Geef een bos bloemen aan een vreemde! Ik krijg van jullie vaak de reactie dat ik zulke originele ideeën heb, maar de meeste heb ik niet zelf verzonnen hoor.
Er zijn heel veel mensen bezig om de wereld om ons heen een klein beetje mooier te maken. En Anne van ‘Bloemen Voor’ geeft elke week een bosje bloemen weg aan zomaar iemand op straat. Superleuk!

En dus ging ik dat ook doen! Op de markt koop ik een bloemetje en ik slenter er wat mee langs de straat. Een paar keer zie ik iemand aan komen lopen aan wie ik het bloemetje ga geven, maar als ze dichterbij komen durf ik niet meer. Haha, ik ben totaal niet geschikt voor dit soort dingen!

Maar dan zie ik een ouder echtpaar de straat oversteken. Dit wordt ‘m! Ik loop naar ze toe en vraag haar of ik haar een bosje bloemen aan mag bieden. Vragend kijkt ze me aan. Omdat ik geleerd heb van mijn momentje met het Hemameisje vertel ik direct maar even over mijn 52 Druppels. Ze vinden het prachtig en waren toevallig deze week ook nog 60 jaar getrouwd!

bloemen

Dit was er weer eentje waar niet alleen zij, maar ook ik heel blij van word!

Comments are closed.