Zelfgemaakte armbandjes

Voor Druppel 9 moest ik iets veilen wat ik zelf gemaakt had. Ik besloot om een armbandje te gaan veilen. Op Facebook deed ik een oproepje om te gaan bieden. Dat werd meteen heel fanatiek gedaan! Het bedrag liep al snel hoog op. Jose (mijn buurvrouw en een erg trouwe supporter van mijn challenge) en Wouter (m’n beste vriendje van vroeger) speelden gedurende de hele week een fanatieke strijd om de winst. En Stefan (wat ben jij eigenlijk precies van mij?) gooide er ook nog eens een heel hoog bod tussendoor. Spannend!

Vorige week zondagavond zou de veiling aflopen, maar ergens die dag begon ik last te krijgen van mijn geweten. Dat bedrag dat werd geboden was nu al zo hoog dat ik er ongemakkelijk van werd…

Ha ha, sukkelzakenvrouw ikke!

Straks valt mijn armbandje na een week al uit elkaar… En ook wel lullig dat de nummer twee dan geen armbandje heeft… Hmzzzz… Ik vond m’n veiling ineens heel stom! Maar gelukkig had ik dit spelletje zelf bedacht en dan vind ik dat ik ook zelf de spelregels halverwege mag veranderen. Ja, dat vind ik.
En dus plaatste ik een nieuw Facebookberichtje dat ik voor € 15,- een armbandje maak voor iedereen die er eentje wil. Als ik er dan twee of drie zou verkopen, zou de opbrengst voor de kinderen in Ethiopië ongeveer hetzelfde zijn. Dan kan ik meerdere mensen blij maken met een armbandje. En ik en mijn geweten kunnen weer samen door één deur.
En wat denk je… Binnen één dag had ik al vier armbandjes verkocht en twee geluksengeltjes!

Hè hè, slimmezakenvrouw ikke!

2016-03-28 18.20.13 2016-03-28 18.23.18 2016-03-28 18.26.50 PhotoGrid_1460310600998

Wil je ook?
Stuur me dan even een berichtje met:
• Welk armbandje je wilt (bij kralenarmbandjes ook kleurtjes aangeven)
• Of je drie verschillende bedeltjes wilt of naambedeltjes (en welke namen dan)
• Je polsomvang (strak gemeten)

Wat kost het?
• Een leren armbandje met ongeveer drie bedeltjes € 15,-
• Setje van drie kralenarmbandjes met aan elk armbandje een bedeltje € 12,-
• Een geluksengeltje € 2,-

En de levertijd is afhankelijk van het aantal armbandjes dat ik moet maken, haha!

De helft van de kosten gaat op aan materiaal, de andere helft gaat naar de Kebebush kindjes in Ethiopië. Op de pagina met de opbrengsten / uitgaven zal ik bijhouden wat het opgeleverd heeft.

Comments are closed.